Ne pritje te librit te saj te pare…

Autorja e re e radhes ne hapesiren e intervistave eshte Xhevrie Sina.Vajza me origjine nga Divjaka e cila prej gjashte vitesh tashme jeton ne Tirane na rrefen jeten,pasionin per letesine si dhe emocionet e botimit te librit te saj te pare.Romani do te botohet shume shpejt. Advertisements