DASHNIA JEME E PARË, JAM UNË

Na kanë thanë se trupi jonë asht i pastër vetëm i mbulum, në të kundërt konsiderohet si mjet provokues e si i tillë na njollos me turp. Na kanë thanë se virgjëria na ban me ecë kryenaltë e se një vajzë me ma shumë se një partner përgjatë rrugëtimit seksual dhe jo vetëm, kthehet në…