Takim me Lediona Braho

Lediona Braho promo libri është një vajzë 26 vjec e cila ka mbaruar studimet për psikologji në universitetin e Tiranës .Ajo aktualisht punon në profesionin e saj si psikologe por ndërkohë nuk ka lënë pas pasionin e saj për letërsinë.link interviste Ajo ka nisur të shkruaj që në moshën 10 vjecare.Lediona ka shkruar tre libra dhe…