KËSHILLA PËR SHKRIMTARËT E RINJ

NGA Stephen King Shumica e shkrimtarëve bien dakord që fjalia e parë është, mbase, më e rëndësishmja në një krijim letrar; fjalia e parë është ajo që fton lexuesin të nisë të lexojë. Shkrimtari i njohur Stephen King mendon se fjalia e parë është njëlloj e rëndësishme si për lexuesin, edhe për shkrimtarin.

DASHNIA JEME E PARË, JAM UNË

Na kanë thanë se trupi jonë asht i pastër vetëm i mbulum, në të kundërt konsiderohet si mjet provokues e si i tillë na njollos me turp. Na kanë thanë se virgjëria na ban me ecë kryenaltë e se një vajzë me ma shumë se një partner përgjatë rrugëtimit seksual dhe jo vetëm, kthehet në…

Takim me Lediona Braho

Lediona Braho promo libri është një vajzë 26 vjec e cila ka mbaruar studimet për psikologji në universitetin e Tiranës .Ajo aktualisht punon në profesionin e saj si psikologe por ndërkohë nuk ka lënë pas pasionin e saj për letërsinë.link interviste Ajo ka nisur të shkruaj që në moshën 10 vjecare.Lediona ka shkruar tre libra dhe…