Facebook-u dhe gjuha e urrejtjes

Problemi i rregullave të Facebook-ut ndaj gjuhës së urrejtjes lidhet edhe me faktin se në vende të ndryshme ekzistojnë rregulla dhe ligje të ndryshme.Një shenjë e gjelbër ose kryq i kuq shënon dallimin.E gjelbra do të thotë ende e tolerueshme.E kuqja:fshije!!disa shembuj?Thirrjen për të rrahur fëmijët e shëndoshë(‘Lets beat  up fat kids’)facebook-u e toleron.Kurse në…

Do kthehem ne shtepi!

Do kthehem në shtëpi. Në një kasolle prej druri që ndodhet në qytetin e babagjyshit. Bën gjithmonë ftohtë. Nuk është në polin e veriut. Ka drerë por ata nuk fluturojnë.

E dashur F!

  Tani që po të shkruaj jam gjysmështrirë në shtratin e motrës, sepse pranë tij ka një prizë ku mund të marrë energji kompjuteri im i vogël sa një bllok shënimesh. Derën e jashtme e kam lënë hapur, sepse këtu ku banoj unë, në katin e tretë të një pallati afro 40-vjeçar, nuk ka kondicioner…